Utförsäljning Jotun

Passa på att fynda färg till bostadens alla utrymmen!
Just nu har vi på Harjus utförsäljning på hela sortimentet från Jotun.

  • 40% rabatt vid köp av 1 produkt
  • 50% rabatt vid köp av 3 produkter
  • 60% rabatt vid köp av 5 produkter eller fler

Väggfärg LADY Pure Color

LADY Pure Color är färg av högsta kvalitet. Produkten ger dina väggar ett supermatt och exklusivt utseende och en unik färgåtergivning. Med den supermatta finishen på LADY Pure Color kommer varje nyans till sin rätt och med ett vackert, supermatt utseende.

Väggfärg LADY 05

LADY vägg 05 är en vattenburen väggfärg baserad på PVA för inomhusbruk i torra rum. Den är lätt att applicera, garanterad täckningsförmåga på två strykningar.Används som mellan- och slutstrykning på underlag som byggskivor, puts, betong, glasfiberväv, sandspackel, papperstapet m.m.

Väggfärg LADY Balance

LADY Balance väggfärg ger vackra, matta väggar som skapar en balanserad, mjuk och lugn stämning.

  • Matt, vackert utseende
  • Certifierad för bra inomhusmiljö
  • Luktar minimalt
  • Täckgaranti

Väggfärg LADY Minerals Revive

LADY Minerals Revive är väggförnyaren som förvandlar väggar med glasfiberväv eller andra ojämna underlag till släta, kalkade väggar. En bra lösning till dig som vill förnya väggarna på ett smart sätt och få ett rustikt uttryck.

Takfärg LADY Perfection

Lady Perfection takfärg ger en slät och jämn yta enkelt utan spill och stänk. Med Perfection så behöver du inte längre anlita en yrkesmålare för att få ett snyggt resultat.

Snickerifärg LADY Supreme Finish

Lady Supreme Finish är en luktsvag, vattenburen oljefärg som används förmålning av trä inomhus. Produkten ger en jämn och mycket slitstark yta med ett elegant utseende.
Användningsområde: Mellan- och slutstrykning på panel, MDF, möbler, dörrar, karmar lister och övriga snickerier.

Måla väggarna - 6 tips för bästa resultat!

Ser rummet trist ut? Har du tröttnat på färgen eller tapeten på väggarna? Att måla om är ett roligt sätt att förnya och det är inte svårt. Här får du tips på vad du ska tänka på och hur du får bäst resultat.

1. Titta på väggarna
Är väggarna målade sedan tidigare? Då räcker det att du spacklar igen hål och andra skador. Slipa de spacklade ytorna med ett fint slippapper. Är väggarna tapetserade? Spackla i så fall skarvarna mellan tapetvåderna också så får du en jämn och fin yta.

2. Vilken färg ska du ha?
Utgå från vad just du tycker om. Tänk på att ett litet färgprov ser annorlunda ut på en större yta.

Ett bra tips är därför att köpa ett par provburkar i olika kulörer och testmåla en bit av väggen.

3. Välj rätt verktyg
Att måla väggarna med roller är enkelt och går snabbt. Bestäm dig för vilken yta du vill ha och välj en roller som passar. En roller med lång lugg ger mer struktur på väggen medan en kort lugg ger en slätare yta.

Tänk också på att du behöver en mindre pensel för att måla runt dörrar, fönster och eluttag där det kan vara svårt att komma nära med en roller.

4. Städa innan du målar
Borsta bort damm från väggarna. Är väggarna smutsiga tvättar du dem med målartvätt. Följ tvättråden på produkten och skydda golvet med täckpapp. Maskera foder, lister och eluttag med maskeringstejp.

5. Dags att måla
Grunda med ett lager grundfärg och stryk därefter två gånger med täckfärgen. Ofta ser det fint ut redan efter första strykningen men för att få ett fint slutresultat ska du alltid måla två gånger. Torktiden hittar du på färgburken.

6. Njut av resultatet
Så snart väggarna är dammtorra kan du försiktigt ta bort maskeringstejpen och täckpappen. Sen kan du ställa tillbaka möblerna och inreda rummet på nytt. Kanske blir du inspirerad att måla om även möblerna?

Välkommen in i butiken så hjälper vi dig hitta rätt färg för just ditt projekt!

 

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker t.o.m 2022-12-31. Gäller på ordinarie priser och går inte att kombinera med andra erbjudanden. 

X