Tjänster

Våra tjänster

Hos Harjus hittar du inte bara det bästa material som ni behöver för era måleriprojekt. Vi är en färghandel som har levererat varor och tjänster med högsta kvalitet, till privatkunder och företag i över hundra år. Vi har lång erfarenhet delar gärna med oss av vårt kunnande så att ni lyckas med era projekt.

Kom in till oss på Harjus och bolla dina projekt med oss, vi guidar er rätt bland färger och material och kan hjälpa er med färgsättning, fasadbesiktningar, kulörmätningar och mycket annat. Välkommen in!

FÄRGSÄTTNING
Kom in till vår butik och få hjälp av vår utbildade personal för professionell färgsättningshjälp.
FASADBESIKTNING
Vi på Harjus kan hjälpa er med en grundlig och genomgående fasadbesiktning inför att ni ska måla om. Vi kommer hem till er och kontrollerar fasadens hälsa, färgskikt och sammanställer därefter en åtgärdslista inklusive lämpliga och bra produktval som behövs för ett bra resultat.
KULÖRMÄTNING
Vår kunniga personal kan hjälpa er att mäta in och analysera kulörer och färgkvalitéer ni tidigare har målat med, för att sedan kunna hjälpa er att ta fram en ny produkt med samma egenskaper. Vi kan hitta rätt kulörer till alla ytor i hemmet, huset, bilens lack samt övriga fordon/redskap.
SPRAYBURKFYLLNING
Kom till oss på Harjus, vi kan hjälpa er att fylla på era sprayburkar med rätt och önskad kulör. Ett bra sätt om du exempelvis behöver bättra på färgskiktet på skärmkanterna på din bil
HARJUS FÖRETAG
Vi har lång erfarenhet av att jobba mot industri, företag och proffs. Vi kan hantera beställningar med stora volymer färg, specialfärg för olika underlag och krävande miljöer, billacker med mera. Välkommen in för mer information.
PRESENTKORT
Att ge bort ett presentkort är enkelt och alltid lika uppskattat. Ett presentkort hos Harjus är också den perfekta presenten till alla hemmafixare.
X