TAPETREA

Nu har vi REA på tusentals tapeter! Passa på att förnya hemma nu då du får 30% rabatt på hela sortimentet med undantag för kollektioner från Sandbergs.

MIDBEC ANNUELL

Den här kollektionen är för dig som vill ha ett varmt och välkomnande hem. I Annuell hittar du fina småmönstrade tapeter som ger ett lugnt och rogivande intryck, vackra hibiskus, klassiska ränder och  artanliknande mönster. Mjuka dämpande nyanser av dimblått, grågröna toner och varma mustiga kulörer skapar en kollektion anpassad för våra nordiska hem. Annuells mönster och enfärgade ytor är baserade på kollektionen Kalk som nu kompletteras med fler behagliga färger.

BORÅSTAPETER MARSTRAND II

Marstrand II är en tidlös, maritim tapetkollektion inspirerad av våra vackra kuster och skärgårdar. Totalt 15 tapetmönster med marint tema, varav några är skatter hämtade ur Boråstapeters arkiv. Hela kollektionen andas friska morgondopp och vindfyllda segel, och är inspirerad av kustens vackra vyer och magiska ljus.

Rabatten på tapeter gäller både lager- och beställningsvaror samt på ordinarie priser. Erbjudandet gäller till och med 12 oktober 2020.

X